Home » Agro

Veelzijdige partner voor de landbouwer

Al sinds 1938 zet de familie Aegten zich ten dienste van de landbouwer. Vandaag bieden we een brede waaier aan diensten en producten, gaande van verkoop van meststoffen, zaden, mineralen en bestrijdingsmiddelen tot graanopslag. In al die activiteiten onderscheiden we ons door onze kennis en ervaring. Die knowhow is het vertrekpunt voor onze adviezen. Waar nodig vullen we die informatie aan met bodemonderzoeken of plaatsbezoeken. Zo komen we tot maatwerk: perceel per perceel of diersoort per diersoort.

Ontdek onze agro-activiteiten

Een bodemonderzoek en onze kennis en ervaring combineren we voor ieder perceel tot een bemestingsadvies met een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Met een minimaal gebruik van bestrijdingsmiddelen een optimaal resultaat boeken, dat is keer op keer ons doel.

Geoogst graan is bij ons in betrouwbare handen. We drogen en stockeren met de grootste zorg en dit volgens de normen van de GMP en de geldende auto-controle gidsen.

Een succesvolle oogst begint bij de keuze van het zaad. Aegten Agro begeleidt de landbouwer op basis van doordachte keuzes van het geschikte maïszaad, graszaad of zaaigranen.

Professionele veeteler of dierenliefhebber, met ons aanbod aan mineralen, dierenvoeders en hygiëneproducten kunnen we iedereen op zijn wenken bedienen.

Plastiek lijkt vanzelfsprekend, maar is onmisbaar op een landbouwbedrijf of in de tuinaanleg. We bieden een ruime waaier aan plastiek, folies en dekzeilen.