Home » Agro » Voeding & hygiëne

Mineralen, dierenvoeders & hygiëneproducten

Voor ons aanbod mineralen, dierenvoeders en hygiëneproducten werken we samen met toonaangevende fabrikanten. Zij delen hun kennis en ervaring met ons zodat we je correct en snel kunnen adviseren en de meest geschikte producten kunnen aanbieden.

Mineralen

Vitaminen en mineralen zijn onmisbaar voor vrijwel alle fysiologische processen van uw dieren. Bij momenten is het nodig deze bestanddelen extra toe te dienen om de gezondheid, melkproductie en vruchtbaarheid optimaal te houden. We begeleiden je graag en met kennis van zaken om een gepaste keuze te maken uit het gamma van Nutriprof.

We kunnen daarbij specifiek inspelen op de noden voor melkvee (droogstand, melkgevende koeien, vleesvee, jongvee), varkens, pluimvee en schapen.

Dierenvoeders

Voor de dierenvoeders beperken we ons tot zakgoed in de winkel. Vooral voor huisdieren, paarden en pluimvee hebben we een gevarieerd aanbod.

Kalvervlokken

Alleen voor de kalvervlokken maken we een uitzondering. De kalveropfok is een afgelijnd gamma binnen de veevoeders, die bovendien een specifieke en juiste aanpak vraagt. Dankzij de expertise van onze leveranciers en aangepaste bijscholingen kunnen we je met deskundigheid begeleiden in een vlotte overgang van melk naar ruwvoer.

Hygiëneproducten

Wie gezonde dieren wil houden, moet werken aan de hygiëne. Voor de drie grote kwekerijtakken bieden we het gamma van Cid Lines

  • Hygiëne van de melkinstallatie
  • Klauwhygiëne
  • Uierhygiëne
  • Drinkwaterhygiëne
  • Stalhygiëne
  • Medicinale dipmiddelen