Home » Dier & tuin » Tuin

Alles voor uw tuin en moestuin

Wil je ook dat je tuin er stralend bijligt en dat jouw salade of wortelen beter opbrengen dan die van je buurman? Wie niet? Daarom selecteren we bij Agro Dier & Tuin alleen de meest kwalitatieve zaden, meststoffen en bestrijdingsmiddelen. Voor de milieubewuste tuinier bieden we zelfs ecologische oplossingen.

Welke keuze je ook maakt, onze winkelmedewerkers zorgen ervoor dat je op basis van hun advies een doordachte beslissing neemt. Kijk even binnen in onze winkel:

Voor de aanleg van het gazon bieden we de keuze uit kwalitatief graszaad (Barenbrug, Advanta, Johnsons), graszoden of zelfs kunstgras. De grasmatten kun je afhalen in de winkel of thuis laten leveren.

Bayer Garden, Edialux, … Voor iedere insectenplaag, onkruid- of schimmelprobleem hebben we een gepaste oplossing. Vraag onze medewerkers om raad in de correcte dosering en toepassingsperiode. Zo ga je niet alleen doordacht om met de sproeistoffen en het milieu, maar bereik je ook het beste resultaat.

Ook in de hobby-tuin kun je aan geïntegreerde bestrijding van schadelijke insecten doen. BioGroei ontwikkelde een heel gamma aan oplossingen waarmee je schadelijke insecten bestrijdt met hun natuurlijke vijanden.

Iedere bodem raakt ooit uitgeput en heeft dan voeding nodig met de juiste meststoffen. We adviseren graag welke meststoffen in jouw geval de beste oplossing zijn. Dan doen we liefst en met het beste resultaat op basis van een bodemontleding. We bieden meststoffen uit de gamma’s van DCM, Compo, Ecostyle, Rosier, …

Voor het aanbrengen van sproeistoffen hebben we een ruim gamma aan sproeiers en toebehoren van Birchmeier en Dal Degan.

Wie als een echte vakman in de tuin aan de slag wil, vindt in onze winkel niet alleen werkkledij maar ook beschermingsmiddelen zoals handschoenen, veiligheidsschoenen, gehoor- en oogbescherming.

Voor het werk in de tuin bieden we de gereedschappen van Polet. Daarnaast vind je bindmateriaal, groeisteunen, snoeischaren, …

Een tijdelijk zwembad om verkoeling te zoeken in de zomer of een ingegraven variant? Met ons aanbod helpen we je op weg voor een correct onderhoud en urenlang zwemplezier.

Kom onze winkel bezoeken

Zit je met een vraag of specifiek probleem? Loop dan gerust eens binnen in onze winkel aan de Peerderbaan in Meeuwen, stel je vraag via ons contactformulier of bel ons op 011/79.02.59. Onze medewerkers helpen je graag verder in je zoektocht.

Maandag09u00 – 18u00
Dinsdag09u00 – 18u00
Woensdag09u00 – 18u00
Donderdag09u00 – 18u00
Vrijdag09u00 – 18u00
Zaterdag09u00 – 17u00
ZondagGesloten