Gras: gazon zaaien, grasmatten of kunstgras

Het gazon is het paradepaardje van elke tuin. Het gras is een plek voor ontspanning en sport of gewoon een groene streling voor het oog.

Gras zaaien

Gras zaaien is de goedkoopste oplossing voor de aanleg van een gazon. Ze biedt bovendien het voordeel dat je een mengeling van graszaden kan laten samenstellen die perfect op de situatie is aangepast. Zo is er buiten de keuze voor een siergazon, speelgazon of sportgazon ook de mogelijkheid om in de zaadsamenstelling rekening te houden met de aanwezigheid van schaduw, de wens tot beperkt onderhoud of resistentie tegen ziekten of betreden.

We baseren ons aanbod op de graszaden van Advanta, Barenbrug en Johnsons.

Graszoden leggen

Grasmatten bieden het voordeel dat ze na enkele dagen al beloopbaar zijn en dat je van bij het begin een goede, evenwichtige grasmat krijgt. Onze graszoden zijn geschikt voor recreatief en sportief gebruik. De graszoden zijn af te halen in Meeuwen of leverbaar op de werf.

Kunstgras

Wie helemaal van het onderhoud verlost wil zijn en altijd van groen gras wil genieten, kiest voor kunstgras. We adviseren hier de professionele oplossingen van Easylawn.

Bloemenmengsels

Hip in de tuin zijn de bloemenmengsels. Ze brengen een mooie en rijke bloemenwaaier in allerlei kleuren en hoogtes voort. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze lokken ook vlinders en bijen. Door wat kleur in je tuin te brengen draag je meteen ook bij aan de biodiversiteit en de lekkere honing op je boterham of bij de melk.