hero image

Bakproducten

Er is niets zo heerlijk dan dat de geur van jouw versgebakken brood of gebak jouw keuken inkleurt. Als je zelf je eigen brood wil maken en je hebt geen tijd te verliezen, dan zijn de all-in broodmixen precies wat jij zoekt. Wil je je brood helemaal zelf samenstellen hoe jij het het lekkerste vindt? Je mengt de bloemsoorten naar keuze met elkaar. Bij de keuze van de lekkerste bloem voor jou, staan wij steeds klaar met een woordje uitleg.

Bakvormen & Benodigdheden

Ga je van start met het bakken van een brood, taart of cake? Dan kan je niet zonder keukenbenodigdheden zoals bakvormen. Ook een makkelijke spuitzak is handig bij het versieren van jouw taart met slagroom en crème-au-beurre.

Züsto

Züstro is een Belgische suikervervanger met 75% minder calorieën. Het is een combinatie van prebiotische en plantaardige voedingsvezels die speciaal gekozen werden omwille van hun gezondheidsvoordelen en hun uitstekende kwaliteiten als suikervervanger. Gebruik dit in warme en koude gerechten.

Loonse Stroop

De familie Bleus maakt al 175 jaar lang stroop, en zo heeft Raf, de zesde generatie ambachtelijke stroopstoker, zichzelf ook ondergedompeld in zijn gloednieuwe stroopfabriek. Het begon met één ketel in de kelder, en ondertussen produceren ze dagelijks stroop in de fabriek in Wellen. Ondertussen beschikt de Loonse Stroop over maar liefst 17 (suikervrije) smaken. Kom ze snel bij ons ontdekken.

img

Sublimix - Tellofix

Niets dat zo lekker smaakt als een warme pot verrukkelijke soep of een heerlijk sausje op je vlees. Geef al jouw gerechten de buitengewone smaakboost met Sublimix.
Sublimix brengt de delicieuze geur van verse soep in jouw keuken en eetkamer. Wij beschikken over verschillende soorten bouillons, sauzen, soepen en kruiden.

logo close menu