hero image

Katten

Bij Aegten vind je een ruim aanbod kattenbenodigdheden om samen met jouw kat het avontuur aan te gaan. Het winkelteam helpt je graag met het uitkiezen van de benodigdheden die bij jouw kat passen en geeft je met plezier advies op maat.

Kattenvoeding

Voordat de dag vol avonturen kan starten, is een gezond en evenwichtig ontbijt niet onbelangrijk. Wij bieden een ruim voedingsassortiment van kwaliteitsvolle merken aan, zodat jij zeker het gepaste voer voor jouw kat vindt. Ook voor katten met voedselallergie├źn bieden wij een ruime keuze aan van hypoallergene voedingen.

  • merken
  • merken
  • merken
  • merken
  • merken
  • merken

Kattensnacks

Naast het geven van gezonde voeding aan jouw kat, kan je je lieveling ook in de watten leggen met heerlijke kattensnoepjes. Er zijn verschillende smaken beschikbaar, want ook jouw pluizenbol wil iets waar hij steeds over kan dromen.

Supplementen

Van jonge kitten uitgroeien tot een volwassen of misschien wel een senior kat, is een heel avontuur. Dit vraagt voor de nodige zorgen door het baasje. Daarom is het heel belangrijk om jouw kat op het juiste moment te ondersteunen met de geschikte natuurlijke supplementen.

Zo zorg jij als baas ervoor dat jouw kat zeker niks te kort komt.
In ons gamma vind je de natuurlijke producten van Puur en Phytonics. Door hun uitgebalanceerde natuurlijke samenstelling blijft jouw kat in een uitstekende conditie.

Verzorging

De vacht van katten verandert voortdurend. Komt dit nu door de seizoenen die continu veranderen of door de vacht die vuil wordt tijdens jachtavonturen? In beide gevallen is een goede vachtverzorging noodzakelijk. Elk type vacht vraagt een andere verzorging, daarom is het heel belangrijk dat je je goed laat informeren over welke producten bij jouw kat passen.

Halsbanden

Door jouw kat een gepersonaliseerd halsbandje aan te doen voor hij op jacht vertrekt, is hij herkenbaar voor iedereen.

Speelgoed

Niet elke kat heeft de mogelijkheid om zich buiten uit te leven en op jacht te gaan… Maar maak je geen zorgen, wij helpen jou graag met het vinden van het ideale speelgoed. Zo kan jouw kat zich ook binnen helemaal vermaken!

Krabpalen

Krabben hoort nu eenmaal bij het natuurlijke gedrag van een kat. Het is ook goed voor het welzijn van jouw kat. Bij ons in de winkel helpen de medewerkers jou graag om de geschikte krabpaal te vinden voor jouw kat.

Kattenbakken & kattenbakvulling

Als jouw kat in huis leeft, is een kattenbak bijna niet meer te missen. Katten graven van nature hun uitwerpselen in. Hierdoor is het gemakkelijk om katten zindelijk te maken.

Elke kat verkiest zijn eigen soort kattenbakvulling. In ons uitgebreid gamma vind je zeker en vast de juiste toebehoren om aan de voorkeur van jouw kat tegemoet te komen.

img
logo close menu