hero image

Meststoffen

Jouw tuin mooi en gezond houden, doe je enkel met hoogwaardige meststoffen. Geef daarom jouw gazon, planten of moestuin voldoende voedingsstoffen voor een weelderige groei en intense kleur.

Bodemanalyse

Wist je dat 70% van de Vlaamse tuinen niet meer moet bekalkt worden (cfr. Bodemkundige Dienst)?

Het nemen van een bodemanalyse voorkomt vaak problemen. Voer dit het liefst vóór de aanvang van je project uit. Een optimale pH is immers noodzakelijk voor de goede groei van je planten of gazon. In een bestaande tuin biedt een bodemanalyse nog steeds hulp bij het uitvoeren van een gerichte bemesting.

Vermijd dat de kwaliteit van je tuin achteruit gaat. Met het op punt stellen van bijvoorbeeld het humusgehalte, doe je al een kleine klimaatactie in eigen tuin. Voor de analyse van bodemstalen werken we nauw samen met de Bodemkundige Dienst van België. Zo krijg jij op basis van deze analyse een bemestingsadvies op maat.

img

DIENST

Meststoffen

Hoe beter je gazon, planten of moestuin groeien en bloeien, hoe meer plezier je eraan beleeft. Om je tuin in optimale conditie te houden, is de juiste plantenvoeding zeer belangrijk. Bij Aegten vind je een ruim aanbod van organische en anorganische meststoffen. Via een bodemanalyse maken we samen een keuze, zodat de groei van jouw planten of gazon de beste zorg krijgen.

Vloeibare Meststoffen

Vloeibare meststoffen geven net die extra push aan jouw planten of gazon bij bepaalde gebreken of wanneer de immuniteit dient verhoogt te worden. Het gamma van vloeibare meststoffen op de markt is zeer uitgebreid. Contacteer ons voor het juiste advies.

logo close menu