Afhaalsites en depots

Je vindt Aegten in Nederlands- en Belgisch-Limburg. Zowel voor de landbouw als voor de groenvoorziening zijn er meerdere afhaalsites en depots beschikbaar, zodat we jou als klant nog beter van dienst zijn.

We helpen je graag verder
img

LOCATIES

Afhaalsites Agro

Haal je meststoffen en zaaizaden snel en gemakkelijk af op een van onze sites in Nederlands- of Belgisch-Limburg.

Oudsbergen

Heb je vragen over het afhalen van zaaizaad, bemesten of ontkalken? In het hoofdkantoor op het moederbedrijf staan we steeds voor je klaar met een antwoord op al je vragen. Er is ook een ruime voorraad aanwezig.

Adres: Peerderbaan 70, 3670 Oudsbergen – Tel.: +32 11/79.02.50

Buggenum (NL)

Sinds 2022 staken we de Nederlandse grens over voor een samenwerking in het Limburgse Buggenum. Zo genieten de lokale landbouwers van ons aanbod aan meststoffen, zaaizaden, plastiek en veevoeders.

Vanuit deze samenwerking bieden we met onze voedergranen een hoge service naar de kippenveehouderij.

Adres: Arixweg 18, 6082 ND Buggenum – Tel.: +31 653/22.44.16

Weegbrug

Onze weegbrug kent geen limieten: 24 uur op 24 beschikbaar, zowel voor particulier als professioneel.

Even de mobilhome wegen om niet overladen op vakantie te vertrekken? Of snel het gewicht van de mestvarkens wegen? Onze weegbrug in Oudsbergen is erkend als openbare weegbrug en kan je buiten de kantooruren gebruiken met een beurtenkaart.

Voor een enkele weging kan je tijdens de kantooruren terecht in onze site te Oudsbergen.

img

LOCATIES

Afhaaldepots Groenvoorziening

Ook in de groenvoorziening zijn er meerdere verdeelpunten om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om je producten af te halen.

Meeuwen (Oudsbergen)

Ons hoofdkantoor te Oudsbergen blijft de uitvalsbasis van ons werkgebied. Ons aanbod in de groenvoorziening gaat van aanleg tot onderhoud. Ons assortiment bevat bodemverbeteraars, meststoffen, zaaizaden, afdekmaterialen, substraten…

Graszoden zijn af te halen op reservatie. Dit is de enige site met een voorraad van gewasbescherming in de groenvoorziening.

Adres: Peerderbaan 70, 3670 Oudsbergen – Tel.: +32 11/79.02.50

Garden supply (Depothouder Tongeren)

In omgeving Tongeren werken we samen met Garden Supply. Zij bieden een uitgebreid en kwalitatief gamma tuinhout,  meststoffen en diverse materialen voor de professionele tuinaannemer.

Adres: Overhaamlaan 48, 3700 Tongeren – Tel.: +32 479/45.51.51

Kelbergen (Depothouder Diest)

Op zoek naar de juiste tuinbenodigdheden in de regio rond Diest? Bij Boomkwekerij Kelbergen helpen ze je graag verder. Voor boom- en haagpalen, bindmaterialen, planthumus, meststoffen en bodemverbeteraars ben je bij hun aan het juiste adres.

Adres: Kelbergenstraat 2, 3290 Diest – Tel.: +32 13/32.73.93

Bie de Zig (Depothouder Molenbeersel)

In het puntje van Noord-Limburg vind je Bie de Zig. Zij hebben een ruim aanbod aan meststoffen, graszoden, diverse tuinproducten en  graszaad.

Adres: Grootbroekstraat 35, 3640 Molenbeersel –
Tel.: +32 475/34.26.25

Meststof-automaat

Door de hoge werkdruk in de landbouw is het moeilijk om op de gewenste tijdstippen kunstmest te strooien. Om jou als landbouwer meer flexibiliteit te geven, rustten we ons hoofdkantoor uit met een meststof-automaat.

Zo halen landbouwers bij ons dag en nacht stikstof af, ook op zon- en feestdagen.

logo close menu