Zout

Tijdens de vorstperiodes helpen we wegen en parkings veilig te houden met ons strooizout. We leveren in bulk, big bag of in zakken van 10 of 25 kg.

We helpen je graag verder
img

Strooizout: van steenzout tot Route-Mix

Aegten nv biedt verschillende oplossingen aan. We hebben een ruime stock van waaruit we je tijdig kunnen bevoorraden of van waaruit je zelf afhaalt.

Strooizout

Steenzout is kwalitatief gezien de beste oplossing voor strooizout. Het steenzout heeft een granulometrie van 0 tot 5 mm.

Calciumchloride

Kan in vloeibare of vaste vorm gebruikt worden.

Route-Mix

Een mengeling van strooizout en calciumchloride. Deze mengeling resulteert in een snel werkend dooimiddel dat ook geschikt is bij temperaturen kleiner dan -15° Celsius. Route-Mix vraagt minder strooibeurten en een kleinere hoeveelheid zout.

Voorraad

Al vanaf het najaar vullen we onze zoutvoorraden aan. Onze klanten hebben een ruime waaier aan keuzemogelijkheden om strooizout van ons af te nemen. We leveren in bulk, in big bag of in zakgoed.

Aegten nv beschikt over ruime zoutvoorraden. Dat laat ons toe om op maat van de klant te leveren: van meerdere  bulkwagens over big bags tot een pallet met zakken strooizout. Interesse in zo’n oplossing? Contacteer ons voor een afspraak, dan werken we een voorstel op maat uit.

Veelgestelde vragen over zout

Heb je nog vragen over strooizout? Contacteer ons.

Heeft strooizout een houdbaarheidsdatum?

Strooizout is onbeperkt houdbaar. Indien het droog gestockeerd wordt, behoudt het zijn goede granulometrie. Dit is de reden voor het gebruik van steenzout: het beperkt het hard worden van opgezakt strooizout.

logo close menu