Materialen

Sneeuw brengt veel plezier met zich mee. Om ongelukken te voorkomen, is het belangrijk dat je je oprit sneeuwvrij maakt. Om de sneeuw op een vlotte en adequate manier te bestrijden, bieden we naast strooizout ook zoutstrooiers en sneeuwschoppen aan. Ontdek ons ruim aanbod.

We helpen je graag verder
img

Zoutstrooiers

Ontdek hieronder onze verschillende modellen zoutstrooiers.

SP10

Duwmodel voor maximaal 25 kg strooizout.

SP50 / SP100 / SP150

Duwmodel of getrokken door een zitmaaier, auto of kleine tractor. Maximale inhoud van respectievelijk 50, 100 of 150 kg.

XAR 500 / XLR 500

500 kg strooizout is geen probleem voor deze strooier zolang hij door een zitmaaier, auto of kleine tractor getrokken wordt.

Sneeuwschoppen

Een sneeuwschop is het ideale hulpmiddel om snel en efficiënt jouw oprit sneeuwvrij te maken. Kies voor een kwalitatieve schop met een lange steel, want een grote schop vol sneeuw weegt al snel enkele kilo’s. Denk uiteraard aan je rug. Aegten heeft kwalitatieve sneeuwschoppen in het gamma van o.a. Polet, Gardena…

Sneeuwruimer voor heftruck

In ons gamma vind je ook een sneeuwruimer voor aan de heftruck. Deze is regelbaar van links naar rechts of rechtdoor. Contacteer ons voor meer info.

Veelgestelde vragen over materialen.

Heb je nog vragen over materialen? Contacteer ons.

Welke zoutstrooier past het best bij mij?

Voor ieder terrein en iedere oppervlakte is er een gepaste zoutstrooier. Op basis van de specifieke terreinkarakteristieken en jouw logistieke mogelijkheden, bepalen we welke zoutstrooier voor jou het meest geschikt is.

logo close menu